Ska ta en liten paus...

I varje fall under den kommande dagen då vi ska packa, åka ut till landet och fira midsommar! Ha en bra midsommar!
Kram J!

Dagens outfit 22/6 2010

Se hur härligt somrigt det ser ut!
Bikini - Från sydafrika
Linne - American Vintage
Skorts - Okänt

Dagens outfit 21/6 2010

Hittade en affär med samma namn som min blogg! ^^
Skjorta - BikBok
Byxor - Acne
Kram J!

Dagens outfit 20/6 2010

Jacka - H&M
Tröja - Ginatricot
Byxor - Acne
Skor - Converse

Dag 1 av Göteborgs resan!

Lite utav en bloggdagbok så här i efterhand! I varje fall så hoppade vi på tåget runt nio och sedan bar det iväg. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag hade packat ner ett block som jag kunde låta min fantastiska hjärna fylla med idéer. Inte särskilt troligt va? Emma och jag satt i varje fall och gnagde på godiset från dagen innan då vi var inne och shoppade med Mia. Det var självklart gott!
Senare tog härliga faster Annika med oss till mitt andra besök, någonsin, på Liseberg. Vi hade jättekul och såg en massa härliga figurer t.e.x dessa eleganta karaktärer!
Vi åkte bland annat Balder, snacka om lite pirr i magen! Och som den fegis jag är hoppade jag självklart av när de andra skulle åka kanonen, de sa till mig att det var ett klokt val!
Det regnade väldigt härligt och av någon anledning älskar jag regn. Gör inte ni det? Skriv en kommentar och berätta vet jag ^^
Kram J!

Dagens outfit 19/6 2010

Tröja - Monki
Jacka - H&M
Byxor - Acne
Skor - Converse
Kram J!

Nu kommer det att komma mååååånga inlägg!

Japp, efter fyra dagar av inga uppdateringar känner jag mig rätt så... panikslagen. Japp, panikslagen och varför frågar ni er! Jo jag har tappat rytmen men nu ska ni veta att den är tillbaka! Så ni kan slå på era datorer och söka slå in adressen Masai.blogg.se, för jag är tillbaka!
Kram J!

Jag är så ledsen...

För den dåliga uppdateringen men datorn här är lite konstig och jag kan inte ladda in mina bilder så ni får vänta tills på måndag då jag kommer hem.
Men jag vill passa på och tacka alla mina underbara läsare, för jag håller på att komma upp till hundra, för var dag så ökar antalet med tio vilket gör mig otroligt glad! Tack så mycket!
Jag försöker svara på alla kommentarer och hoppas allt är bra med er!
Kram J!

Nu bär det av till Göteborg!

Jag måste bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår och att jag inte kan skriva särskilt mycket nu på morgonen då jag måste göra mig i ordning, äta frukost och hinna med tåget. Jag skriver lite mer i kväll och jag längtar redan!
Kram J!

REA fynd från stan!

Så idag var jag, Mia och Emma innan och shoppade. Hittade lite fynd varstans som jag tänkte visa er här i bloggen som lite tipps på vad man kan hitta!
Skjorta - Bikbok
Midsommar klänning - Carlings
Hårsnoddar - Bikbok
Sjal - H&M
Skor - H&M
Kram J

Dagens outfit 18/6 2010

Värst vad Emma blivit lat ;)
_
Halsband - Present
Kompis halsband - Ur&penn
Väska - Åhlens
Tröja - Holebrook
Jeans - Acne
Skor - Converse ^^
Kram J!

Snacka om prinsess bakelse!

Allt på muffinsen går att äta förutom pappret då ^^! Själv tycker
jag då att den nästan är för fin för att äta!
Kram J!

Banangula naglar och vita wayfarers

Japp, detta är då en fantastisk dag ur mitt fantastiska liv. Så intressant, vilka intriger! Nej men ärligt talat så har det inte hänt särskilt mycket idag. Jag bestämde mig för att dra in till biblioteket med en ny kompis från skrivkursen och Emma för att skriva på den lilla novellen jag håller på med, den är rätt lång egentligen, men men!
Jag satte på mig mina vita solglasögon från England i wayfarers stil och kom cirka en kvart sent. Hehe det är så väldigt likt mig att komma sent, det är något jag måste arbeta på.
Och Emma testade mitt nya nagellack, det gula som jag köpte härom dagen. Ni vet det från H&M :P! Gud jag kan inte låta bli smylisar, eller hur? Visst blev det snyggt? Den är lite genomskinlig så man måste måla flera lager!
Och en liten butik i vårt lilla centrum är en te shop! Den är så sjukt gullig, min favorit. Den säljer allt möjligt som har med köket att göra. Funderar på att köpa en blå skål med vit "glass" rinnandes över kanten som det står icecream på. Men i vilket fall som så har de börjat sälja take away te, kaffe latte etc. Och själv så är jag ett stort fan av Chai Latte, på te och inte sirap. Så jag var ju tvungen att gå och köpa en så att jag kunde känna mig författar chic!
Någon annan som gillar Chai? Eller någon annan dryck man måste testa?
Kram J!

Dagens outfit 17/6 2010

Emma var lite för lat för att ta mitt dagens outfit foto så jag fick göra det själv. ^^
_
Halsband - Present
Linne - Made with care, distinctive styling and details
Shorts - Ninomaxx Academy
Skor - New look

Magtröjor, inte OK!

Jag vet att det är trend just nu och ärligt talat så ska jag bekänna att jag själv också har spanat in några stycken, men av någon anledning känner jag mig så bar utan ett linne under. Så enligt mig är magtröjor inte OK, det känns som om de hör hemma på åttio talet. I varje fall enligt mig, man kan ju tycka olika!
Såg nyss någon med magtröja och jag kanske bara är avundsjuk för att hon vågar? Men, men för mig så är magtröjor till för stranden!
Kram J!

Säg ja till läppglansring!

Visst är det en bra sak med läppglansringar, två i ett! Jag hittade denna super söta variant på Juicy Couture! vem vill inte lägga vantarna på den?
Kram J!

Tatty the teddy!

Tatty har fått äran att bli dagens sötis! För många vet ju vem han är, men knappt någon vet att han heter Tatty. Han är i  varje fall otroligt söt!
söt, eller hur!
Kram J!

BoHo Modern är en älskad inrednings stil!

Eller vad tycker ni?
Visst är den cool!
Kram J!

Blogg design!

Japp ni hörde rätt! Masai lottar ut en gratis design till en lycklig vinnare!
Så om ni har lust att anmäla er och få en snygg header och bakgrund som passar till så kommentera nedanför och ni kommer att få en plats i tävlingen.
Kommentaren ska beskriva hur ni vill ha er header och bakgrund.
Ett extra pris är att ni blir länkade i min blogg och vem vill inte ha lite extra publicitet? Om nu vinnaren dessutom ställer upp på det ska jag nog fixa en liten intervju om hur de känner för sin nya design.
Tävlingen avgörs mellan den 30 Juni och den 1 Juli!
Kram J!

Vissa av er undrade om Letters to Juliet

Jag kunde inte hitta datumet som filmen skulle släppas i Sverige, men jag ger er en smygtitt istället ;)

Packa för paradiset!

Flygplatser verkar ha ett uppdrag att göra packning svårare och svårare för oss. Från regler på vilken storlek din handväska kan vara till att man måste betala extra om den är större än den får vara. Det gör mig väldigt frustrerad! Här kommer lite tipps som jag snappat upp!
  • Leta efter förpackningar i res format. Det är ju så att man bara får ta med sig 12 ml på ett plan så alla de större kosmetika och skönhetsprodukts företag har skapat flygplans vänliga storlekar.
  • Vik inte kläderna. Lägg dem platta eller vik dem en gång så kan du få plats med det dubbla. För ju mer du viker, desto mer plats tar de.
Kram J!

Gårdags kvällen!

Jag är som sagt lite utav en fotograferings nörd, så när vi cyklade hem från restaurang bryggan igår kväll och vi kom till det här ljuset kunde jag bara inte låta bli! Jag bromsade in och Emma höll på att köra in i mig. Men här kommer två av bilderna!
Kram J!

Masaifierad väska!

Japp, det är vad detta inlägg handlar om, en one of a kind väska som jag (Masai) själv har tagit och slitit med. Eller tja, att fästa en brosch på väskan var inte särskilt jobbigt. Men ni fattar vad jag menar!
Brosch - H&M
Väska - H&M
Kram J!

Spegel, spegel i handen där...

Jag har länge letat efter en liten handspegel och igår hittade jag precis vad jag sökte, och visst är den gullig! Jag har haft en förkärlek för lite barnsliga saker på senaste tiden... Ja som rosetten och kepsen. Så en Hello Kitty spegel var precis vad jag behövde!
Eller hur?
Kram J

Ibland är det OK att vara barnslig!

Jag känner i varje fall så. Så när jag hittade denna keps från när jag var si sådär åtta år så blev jag kär direkt. Den är så gullig! Så jag säger det är OK! Det är rent av sött tycker jag. (Lite stylig pose, men var lite flummig, ursäkta!)
Eller hur, stylig!
Kram J!

Dagens outfit 16/6 2010

Keps - Gap
Tröja - Gina Tricot
Shorts - Okänt
Armband - Hårband från Lindex

Söta nagellacks förpackningar!

Jag älskar framförallt flaskorna! De är så coola! Min favorit är nog pastel polish (den blå)
Vilken är din?
Kram J

Letters to Juliet

Första gången jag la märke till Letters to Juliet var när jag såg affischen på varje buss och i varje tunnelbana i hela London. Affischen grep mig och fick mig att fantisera om att få en relation som den som Amanda Seyfried verkar ha i filmen. Bara av affischen! Då antar jag att filmen är bra...
Nu är det så att jag har sett trailern och läst handlingen, men vill inte förstöra filmen för er. Längtar tills den kommer till Svergie!
Kram J

Masai's inköp

Idag så gick jag, Emma och en annan kompis och shoppade efter skrivkursen. Först gick vi till H&M och såg deras härliga nagelacks förpackningar och örhängen. Sedan bar det av till Lindex där vi hittade lite allt möjligt till bra priser. Hår accessoarer och läppglans är bara lite utav det jag hittade!
Läppglans från Lindex i färgerna Orient Touch (till V) & Nude (till H)
Nagellack från H&M
Hårspännen från H&H
Ögonbryns penna i nyansen light brown från H&M
Concealer från H&M
Örhängen i fyrpack från H&M
Hårband från Lindex (där jag även köpte rosetten)

Soliga sommar som kräver sötsaker!

Ja som sagt. nu var det andra dagen av Cannie Möllers skrivkurs, men idag hade jag inte riktigt den rätta inspirationen. Jag kunde knappt skriva ihop en liten historia om en nyckel. Jag kände mig så hemskt lat då jag lämnade kursen med bara två fyllda sidor i mitt A5 häfte.
Jag vill ju prestera bra, men det känns så svårt när man redan har slängt ihop en novell på tolv sidor kvällen innan. Och dessutom så älskade alla den, så prestations ångesten ligger också begraven bland alla mina andra känslor. Har inte känt mig så här stressad sedan skolan slutade.
Kvällens uppgift är att skriva en novell med titeln "När universum skakade till" och jag har ungen aning om vad jag ska skriva om. Får tänka lite på det men om ni har några förslag, vilka som helst så skriv gärna en kommentar med ett tipps eller två.
Efter det gick vi och fikade, blir ni inte sugna på smarrig citronmaräng paj?
Älskade flaskan, så cool! Vem vill inte dricka ur en sådan?
Sommarens höjdpunkt, midsommar, är snart här och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!
Kram J!

En liten gullig detalj!

Jo nu är det så att jag hittade en liten klädnypa med en jätte söt tupp trätupp på och jag blev stört förälskad. Jag ville inte bara att den skulle ligga där, så jag förvandlade den till en brosch!
vad tycker ni?
Kram J!

Hatt i Fnatt!

Ja, som ni ser är det idag, första gången någonsin, som Masai bär hatt! Ni ska dessutom få veta att jag för första gången någonsin hade en anledning till att köpa en stor hår rosett på Lindex för halva priset (30 kr). Om jag ska vara ärlig har jag förut föraktat dem , men vänta bara. De kommer att bli fler...
Utan rosett!
Med rosett! Visste är det en gullig detalj!
Kram J!

Dagens outfit 15/6 2010

Hatt - Comme des Garçons
Jacka - Zoul
Halsband - Present
Linne - Made in the Shade
Skor - New look

Virkad mat!

Går inte att äta, men är så väldigt söta att se på! Vilken är din favorit?
Kram J!

Skriv kurs med Cannie Möller och härlig syster style!

Idag bar det iväg för att på stadsbiblioteket gå på en skrivkurs med självaste Cannie Möllers, svergies motsvarighet till Meg Cabbot. Hon påminde mig lite väl mycket om min svenska lärare till en början, och hon kan ibland vara rätt irriterande, men Cannie var vänlig och tjatade ivarje fall inte om gramatik.
Det hela började med vad som byggde en berättelse och att vi skulle visualisera människor, miljöer etc. Det kändes riktigt roligt och bra då mina bordsgrannar var välldigt härliga människor!
En övning jag njöt av välldigt mycket var  när vi skulle skriva ur våra skors perspektiv! Här kommer ett litet stycke!
"När vi var små nitar och läderbitar
hade vi en dröm om att bli Louis Vouitons
nya signatur skor och spattsera nedför
världens alla catwalks..."
Själv tyckte jag att det var lite komiskt!
Vi fick också en skriv uppgift med oss hem, vi skulle skriva en kort berättelse med titeln "Mitt möte med en Ängel". Jag har tänkt mig något i stil med att en flicka vill ta självmord och en ängel sänds ned från himeln för att övertyga henne om det motsatta.
Så också Emma var med och an någon anledning älskade jag hennes outfit idag, hon ser sådär sötsur ut och hon har matchat de nya shortsen från monki riktigt bra!

Masai's hårknut med ballerina stuk!

En variant av Fokis hårboll men den är masaifierad! En hög hårknut som viras ungefär som en ballerina knut men man drar lite i den så att den blir lite ruffsigare! Om ni vill ha en guide till hur man gör den så skriv en kommentar så har jag filmutrustningen beredd!
Crazy eyes, förlåt! ^^
Kram J!

Lillkusinen gick!

Han gick för första gången igår! Är så sjukt lycklig för det hände just i mitt rum och han betyder så välldigt mycket för mig!
Han hade ställt sig upp med hjälp av min soffa och sedan hade han sett min katt Bonita. Han är rätt så förtjust i Bonita så han skrattade till och sedan gick han fram till soffbordet där Bonni låg.
Annika, hans mamma och min faster, och jag tystnade. Vi tittade på varandra och sedan skrek vi, vi skrek och skrek! "Han gick! HAN GICK!" Resten av familjen kom instormades och ett film ögonblick ägde rum då alla satte sig på golvet och lät lille Frank gå mellan oss. I sluttet blev Frankie lite trött så då stannade han vid pappa Samuel och blev för grinig för att fortsätta gå. Men han är så otroligt gullig att vi inte brydde oss.
Dessutom så fick vi vår försenade födelsedags present. Vi ska till Pier festivalen och se Paramore, och vi har V.I.P pass! Så det blir en helg i göteborg med faster och kusin vilket även innebär liseberg. Längtar!
Hans andra, tredje och fjärde steg!
Kram J!

Dagens outfit 14/6 2010

Tröja - GinaTricot
Läderjacka - H&M
Väska - Åhlens
Halsband - Present
Shorts -Ninomaxx America
Skor - New Look

Katten också!

Hittade den här när jag sökte runt lite på webben och blev förälskade direkt, är helt galen i katter. Har själv en liten sötis som kallas Bonita, ni kommer snart att få se lite urgulliga bilder på henne!

Träarmband

Jag tror verkligen på att de kommer att göra en comeback, vet inte varför... Kanske bara är en känsla, men jag måste ha några som ser snygga ut! Vad tror ni, kommer de att göra comeback?
Kram J!

Övernattning på Stage

Jag är så sjukt trött! I förrgår natt somnade jag halv fyra, ni kan fråga Mia varför, och igår natt somnade jag 2 - halv 3. Man blir rätt utmattad utan sömn.
Det var i varje fall otroligt roligt då vi fick lära oss en sjukt snabb kombination till låten Ring-A-Ling av black eyed peas. Det blev rätt komplicerat och ingen satte den ordentligt, men det var kul.
Och vad är en kväll utan en skräck händelse? Vi hade då historien om Wilhelmina, hotell Forestas grundare. Som släpade ner sina offer i källaren och lät dem svälta ihjäl sig. Hon blev så olycklig att hon till sist hängde sig. Det visade sig att Wilhelmina fortfarande spökade i källaren...
Sedan berättades det skräck historier, en av dem var riktigt obehaglig. Det var så att en av tjejernas kompis hade drömt den här extremt obehagliga drömmen, flera gånger.
Men om ni vill höra den så får ni se till att kommentera!
Vi tittade också på två dansfilmer, "You got served" och "Step up two", de var riktigt bra men det är bara att inse att serien Fame är en klassiker!
Kram J

Dagens outfit

Linne - Topshop
Byxor - Kina
Kofta - Bikbok
Halsband - Present
Väska - Okänd

Nu bär det iväg...

Jag ska iväg på övernattning på dansskolan. Det är en sak de gör varje termin och den här gången fick vi övernatta. Enligt min danslärare såg schemat ut så här. Dans, dans, dans, dans, se på dansfilm, dans, dans, gå skräckrunda, dans, dans om man vill berätta skräckhistorier, dans, dans, dans etc. Ni vet, mycket dans!
Pyjamas från twilfit (nedan)
Hårborste
Toalettartiklar
Danskläder (vad annars?)
Vanliga kläder
Liggunderlag
Två kuddar (är du också en sån som inte kan sova utan två?)

Pyjamas byxor från twilfit - 299 kr
Kram J!

Vad handlar den här bloggen egentligen om?


Känslor? Mode? Ett liv? Ingendera! Den här bloggen handlar om allt, det är svårt att sätta ett namn på den. "Modeblogg" passar inte in riktigt då det är för lite "dagens outfit" och inte heller är det en blogg om mitt liv. Jag älskar att skriva långa inlägg som betyder något, det är nog därför som jag inte uppdaterar så pass ofta...
Det jag vill säga är att det ska bli en förändring nu under den härliga sommaren, jag ska uppdatera dagligen men jag ska behålla min egen filosoferande stil, men även tillåta mig att gå in i klichéer.
Jag har lovat mig själv att ha med mig kameran överallt och ta foton av intressanta händelser och platser. Det stora som kommer att hända är min sommardagboks blogg. Det är på detta sätt som jag ska komma igång igen.
Självklart kräver en ny stil en ny design. Så jag funderar lite på vad som skulle passa bäst, några förslag?
Så i morgon ska jag antagligen in till stan, hörde om monki rean. Upp till 75%, inte illa. Men i vilket fall som helst har jag redan i kväll påbörjat arbetet genom att hjälpa en av mina tjejbästisar med hennes blogg (Miasfahion). Så kolla in den nya headern :P
Kram J!
PS. Kom precis ihåg hur mycket jag hatar smylisar i blogg inlägg!


Hawaianska naglar...

Och nariga nagelband. Jag hatar det, mina naglar och fingrar ser så nariga ut, men det ska det bli ändring på!
Kram, kram i varje fall! Josefin!!!

RSS 2.0