Var nyss ute och sprang!

För första gången i mitt liv. Jag förstår inte hur man orkar! Mina muskler tjuter av obehag. Jaja, man överlever eller hur! I vilket fall som helst så måste jag tacka Saga och Freddie för det.
Så nu är det kväll och sitter och drunknar i de-elaka-läxornas-hav. Snälla någon, rädda mig! Nej, nej ingen fara, jag överlever. Jaja, tänkte säga god natt redan nu!
Kram J!

Är det inte roligt med färg???

Jo igår kväll hade jag två underbara tjejer här hemma hos mig. Självklart pratar jag om Mia och Saga! De kom över hit och under hela kvällen fixade vi med sminkning, utbytte tipps och fotade. Tänkte bara säga att det är så otroligt roligt att ha det som jag har det nu! Jag har kompisar som jag litar på och det är en stor lättnad. Jag tänkte bara säga att jag ser er, alla som läser den här bloggen som en stor del av mitt liv. Den här bloggen hjälper mig att få ut mina känslor och jag är lite förundrad över att ni står ut med den.
Kram J!

Jag irriterar mig på...

Elin Kling och Sofi vad-hon-nu-heter. Jag förstår inte hur det kan komma sig att de anses vara respektabla chefsredaktörer på så kallade "modetidningar".
Det känns som om dom använder sina "tidningar" som privata bloggar. Beskriver sin vardag etc. Jag hatar att folk läser dem och sedan går efter vad Elin och Sofi tycker. Om man ska läsa mode tidningar tycker jag att man ska läsa sådana som Elle och Vouge då de har ett mer grundligt och rutinerat sätt att publicera och ge information om alla sorters stilar. De säger inte bara "Leopard mönstrat är snyggt i höst..." de säger att "Om man känner sig bekväm i leopard mönstrat så ser det snyggt ut som detaljer etc..."
Jaja, jag har inget att säga till om egentligen och alla har sin egen åsikt men det här är trotts allt min blogg där jag skriver vad jag tycker.
Kram J!

Antar att ni gillar mig!

Jag älskar att logga in och se att så pass många besökt mig, det gör en glad på något sätt och får en att känna sig uppskattad!
Jag vet inte riktigt vad ni vill läsa om men kom gärna med förslag, har det lite jobbigt just nu. En massa läxor, prov och skola som tar upp den fritid jag vill spendera med er.
Tycker inte ni att det är lite irriterande då en lärare ger en ett prov med en veckas marginal och dagen efter det en läxa till dagen innan provet.
Ja, ja jag skulle bara säga hur mycket jag uppskattar er och skulle gärna vilja höra lite mer om vad ni tycker om bloggen och hur jag skriver.
Jag älskar er!
Kram J!

Borta bra men hemma bäst...

Så är det ju egentligen. Eller i varje fall enligt mig... Jag är glad över att vara hemma här på bloggen. Har inte varit här på en månad  men nu är det högtid. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den närmaste tiden men de första skulle nog vara min åsikt om prov. Är det inte lite orättvist att sätta ett franska prov två veckor in på terminen? Nu har jag bara en och en halv vecka på mig att plugga 50 glosor :S Och dessutom så har jag massor och då snackar jag massor med stort M av läxor... Får se om jag tar mig igenom terminen utan ett anfall!
Se till att sköta er nu!
Kram J!

RSS 2.0