Stretcha efter skidåkningen...

Ja som sagt tre dagars skidåknig + ingen stretching = Ont i benen
Ja då var det sagt, jag kan knappt gå på grund av att mina benmuskler inte är så spänstiga som för tre dagar sedan, ska försöka komma igång igen med hjälp av lite stretching...

Konsten att överleva en snöstorm på skidor...

Det finns några regler enligt mig...
1- Ha på dig en mössa (glömde min, trodde det skulle bli för varmt)
2- Ha på dig halsduk om du inte vill få nålar i kinderna (som sagt ännu en miss)
3- Ha ordentliga skid glasögon  (heh ^^')
4- Se till att inte tappa bort dig i dimman (visslar lite oskyldigt)
5- Se till att ha mobilen laddad och med dig
det var mina tips (missar), men jag överlevde
Kram

Onda vader och skidkläder

Så ni har nog olidligt väntat på mer information om "modell jobbet" och nu kommer jag med senaste nytt, OM det är rätt väder och OM de behöver folk i min ålder så kommer jag att stå skidklädes modell för ett engelskt magasin. Lite random att bli tillfrågad det på semestern, så nu får vi hålla tummarna att det blir av.
Dessutom så gör benen SUUUUUPER ont, i varje fall så ville jag bara ge lite mer info, kram kram och bilder kommer!

Möss modell?

Lite random, Pappa berättade nyss att vår hus värd undrar om Emma och Jag vill vara modeller för hattar??? Antingen Runway eller bild, den här semestern verkar bara bli mer och mer intressant! Det kommer mer info i morgon!
En rätt härlig skiddag i varje fall, inga människor i backarna så pisterna var rena rama off-pist backarna :D Kram kram och biler på hotellet kommer!

Badade nyss, i 10- grader!

NI vet varmvattens tunnor, spända ryggars hjältar och extremt romantiska! Jag älskar dem och när jag nyss fick veta att hotellet hade en så kastade jag på mig bikinin och hoppade ner i den!

Äntligen framme!

Äntligen var man framme, foten värker och ute snöar det, nästan allt på hotellet är av trä! JAG ÄLSKAR DET! Internet funkar great också så ni kommer få höra mer av mig!
Detta får också bli en snabbis, KRAM!

Ett sista inlägg innan Alpland!

Som sagt ett sista, riktigt kort inlägg innan de vackra alperna kommer mig till mötes. Vi ska bo ungefär en timme utanför Chamonix och landar på Geneve efter ungefär 2 och 1/2 timme. Så mer uppdateringar och kort kommer! KRAM!!!
Bon Voyage!

RSS 2.0